lørdag 29. mai 2010

Årets høydepunkt!

Melodi Grand Prix...... Eller Eurovision song contest som EU kaller det..... Dette er den store dagen. For Sjuskeline er det julaften, 1.mai og freddan på en gang. Glam, glitter, teater, drama, musikk og engasjement, alt på engang. Antagelig verdens største kinderegg! Midt i blinken for en forhekset prinsesse!

Mange som kjenner Sjuskeline er svært forundret over hennes facinasjon for dette fenomenet. Sjuskeline har, etter egen mening, meget god musikksmak. Og selv det av og til dukker opp en liten perli MGP, kan vel alle være enige om at kvaliteten jevn over er heller laber..... Men det er alt som hører med! Kostymene, frisyrene, dansenummerene! Det er jo bare helt fantastisk! Dette året kommer neppe til å bli et av høydepunktene i Sjuskelines MGP- historiebok, for i år er det mange lange, kjedelige, småsure ballader.Men Sjuskeline er strålende fornøyd med at hennes favoritter, Tyrkia og Ukraina gikk videre fra semifinalen. Sjuskeline stemte så telefonen glødet! Sjuskeline har dekket mobiltelefon gjennom jobben, og Sjskeline har ikke samvittighet til å belaste dem med sine heller tvilsomme stemmegiving i diverse suspekte konkurranser. Så da Charter-Svein dukket opp i "skal vi danse" i fjor, gikk Sjuskeline sporenstrteks til innkjøp av en kontantykort- telefon. Denne telefonen er nå døpt skalvidansetelefonen, og den er flittig i bruk! Dessverre røk Charter- Svein tidlig ut av Skal vi danse, og da fikk telefonen hvile..... Go Svein :-)


Men i kveld skal den frem fra glemselen! Sjuskeline skal stemme til lingene gløder og telefonen trygler om nåde :-D Hun skal vaffal stemme på Tyrkia og Ukraina, og kanskje på noen andre..... Men Sjuskeline klarer ikke å være helt objektiv i sin stemmegiving. Hun kommer uansett ikke til å stemme på Israle, uansett hvor flotte kostymer og spreke dansere de varter opp med. Dette skyldes ene og alene at Staten Israel oppfører seg som råtasser og drittsekker ovenfor den palestinske befolkningen på Gazastripen. Heldigvis er det Israelske bidraget i år en gørrkjedelig ballade som uansett ikke fortjener en eneste stemme!


I år er det med blandede følelser at Sjuskeline nyter MGP. Hun hadde store planer om å ta turen sørover i vårt langstrakte land, og delta på åpninen av LØÅ, i regi av bl.a. Prinsesse Elin og Snuskebassa. Forhold utenfor Sjuskelines kontroll har gjørt at hun ikke har anledning til å ta turen, men hun er med dem i tankene..... Og hun gleder seg VELDIG til å se bilder og lese festlige blogginnlegg fra de nevnte damer. De har nemlig både ordet og bildene i sin makt! Gysla kjekt!

Ha en glamorfylt aften :-D

5 kommentarer:

 1. Jeg er også klar og egentlig i gang (som deg)
  Har ingen klare favoritter i år. Jeg har rett og slett ikke satt meg inn i sangene. Men nå når vi er i gang (og på sang 4) så er oppsummeringen at Spania sliter. Høydepunktet i hele greia var sniken som sneik seg med. Det likte jeg!

  Gunn

  SvarSlett
 2. Jeg har også jobbtelefon og drister meg til en stemme til Hellas! Opa!

  SvarSlett
 3. Hei :)

  Håper du hadde en fin Gran Prix kveld.. selv e jeg ikke så veldig innteresert, men så nå på da.. var nå en del bra da.

  Ha en fin søndag:)

  SvarSlett
 4. Hallo du! Hvordan tror du palestina oppfører seg mot Israel da? Hvordan ville du reagert dersom noen drittunger daglig hadde kastet håndgranater mot huset ditt?ville du ikke forsvart deg? Israel får til og med kritikk for at de bygger en mur som skille, men det er ingen som bryr seg om hvorfor... Det er fordi det DAGLIG kommer selvmordsbombere over grensa. Hele landet står parat til å være levende bombe! Hva annet kan Israel gjøre for å få slutt på galskapen??!

  Det høres ut som du kun har lest medias vinkling av saken?

  Jeg er imot krig, men for å bekjempe terror. Det er det USA og Israel gjør.

  SvarSlett
 5. kanskje du nå får den Palestine/Israel debatte her inne :)) ler av at media bare er på Palestina sin side, men synes forøvrig ikke at noen av partene oppfører seg særlig bra. Men stemte ikke på Israel fordi de egentlig ikke er en del av Europa og burde derfor deltatt i Afrovisionen eller Asiavisionen - de er bare liksom med oss fordi de ikke har noe annet sted å være

  SvarSlett