onsdag 9. februar 2011

Store motsetninger.....

Sjuskeflumpen er skikkelig betuttet for tiden. Han har som nevnt gått til det drastiske skritt å be Sjuskeline om hennes hånd, han synes tydeligvis det var på tide å gjøre en ærbar kvinne av henne :-) Og Sjuskeline svarte selvfølgelig JA! det er klart. Så langt er de begge enige. Men det stopper der......

HER, sier Sjuskeflumpen....
Bryllup i Sjuskeflumpens hode innebærer en kjapp tur på Tinghuset i lunsjen, kanskje etterfulgt av et besøk på McDonalds for å feier begivenheten. Eventuelt Peppes Pizza. Kanskje Sjuskelflumpen tilogmed kunne forestilt seg en tur på Egon, hvis han skulle slå SKIKKELIG på stortrommen..... Og hva venner og famile angår, så kan man kanskje ha en fest på kantinen der Sjuskeline jobber..... Mener Sjuskeflumpen.



men dette er et mer egnet sted, mener Sjuskeline...
I Sjuskelines hode ser den store dagen noe annerledes ut. Der er hun iført champagnefarget brudekjole med bløtkakedekor, paljetter. slør og diadem. Vielsen foregår gjerne på et cruiseskip i Karibien, med de ca 100 nærmeste slektniger og venner tilstede. Man skal jo ikke overdrive, siden dette blir 2. omgang for både Sjuskeflumpen og Sjuskeline.....

Det som sjokkerer Sjuskeflumpen mest, er nok at inne i den gamle rødstrømpeskroppen til Sjuskeline bor det er besteborgelig, fjollete romantisk 16 åring. Sjuskeline er jo litt forundret selv, for jo mer hun tenker på det, jo viktigere blir denne begivenheten.



Dato for den store dagen er satt, 17. mai 2013. Sjuskeline var ganske så taktisk, for hun visste utmerket godt at tinghuset er stengt denne dagen, så da ble alternativet cruiseskip eller kirken. Og presten var slett ikke uvillig, han ser vel muligheten til å kapre flere kunder. Så nå har Sjuskeline atter meldt seg inn i "Kirken, den Norske" hun har nemlig stått utenfor denne organisasjonen siden hun hadde en opprivende diskusjon med konfirmantpresten på temaet arvesynd i 1984. At nyfødte barn er født syndige, er en tanke som bryter totalt med Sjuskelines menneske- og barnesyn, men det er en helt annen historie.


På disse fingrene skal det snart sitte enkle, men eksklusive ringer snart....... Hvis de blir enige :-/

Om 2 uker går turen til Istanbul for å kjøpe forlovelsesringer. Enkle, men eksklusive. Det kommer vel ikke som en overraskelse at alle de bilder som Sjuskeline har vist Sjuskeflumpen av objektet, er blitt blankt avvist med en foraktelig snøft, gjerne fulgt av kommentaren: "Homo" Dette blir spennede :-D

Ha en romantisk aften :-)

19 kommentarer:

  1. Ho ho, mange valg å ta, godt dere har god tid. Hva med Istanbul, er det mulig å få til?

    SvarSlett
  2. Du, romantisk? Hmm.. det hadde jeg ikke trodd:-) Få med deg flumpen til Tyrkia eller annet utland og gift dere der! Jeg giftet meg med stort gresk-ortodoks brylupp med 65 trøndere og 100 greske gjester. Et mer bråkete og artig lag må du lete lenge etter!

    Spent på fortsettelsen!
    Onsdagshilsen fra Maratonjenta
    http://maratonjenta.blogspot.com/

    SvarSlett
  3. "Don't judge the book by the cover". Mange overraskelser inni de fleste av oss! Oj! Her var det velstelte negler!
    Back to business: gleder meg til å se ringene :-)

    SvarSlett
  4. Lykke til men Sjuskeflumpen!
    Du får bruke den velkjente kvinnelisten,hi,hi!!
    Goe klem fra Sol

    SvarSlett
  5. haha. Kjenne mæ igjen her, her ble nesten ikke sønnen døpt pga av den samme diskusjonen med presten. Om arvesynd osv, vi var ikke gift da, og det var jo ei synd. Æ måtte overtales av "pappaen" til å la barnet bli døpt.

    Karin fra nord :)

    SvarSlett
  6. Kva med bloggvennene? Blir dei invitert?

    Nå rekner eg ikkje med at eg er ein av dine aller nærmeste bloggvenner...men eg kunne prøvd å blitt det i løpet av det neste året, hvis eg kunne fått sjansen å gått i eit stort flott bryllup! :)

    Lykke til med forberedelser til bryllup, enten det blir med eller uten bloggvenner.

    SvarSlett
  7. Nå overrasket du virkelig!
    Hadde faktisk trodd at borgerlig hos fogden vill vært "right up your alley";p Så feil kan man altså ta. Med unntak av foretrukket restaurant må jeg dessverre si meg enig med din kjære, borgerlig holder for meg! Vi har hatt samme diskusjon gående i heimen lenge, faktisk så lenge at vi nå er 2 mnd på overtid, og fortsatt ikke enig......(gubben lovet innen utgangen av 2010 da han fridde her for noen år siden) Taktisk med valg av dato forresten :o)
    Lykke til med ringer og planlegging :o)

    SvarSlett
  8. Åh. Så deilig. Det beste med bryllupsforberedelser er jo den romantiske tautrekkingen og posisjoneringen. Tenkt så kjedelig det hadde vært om feks JEG skulle giftet meg med sjulskeklumpen. Å ta festen på McDonalds er jo ikke noe festlig om det er en naturlig og omforent beslutning. Lykke til og grattis.

    SvarSlett
  9. cruise i karibien når du har hytte i tyrkia? Og med alle de flotte bryllupslokalene som finns der nede? Hmmm. . . Våre ringer ble kjøpt der nede og er nok sikkert bittelitt homo :) hihi

    SvarSlett
  10. Trollis, det er ikke lett for 2 norske statsborgere å gifte seg i Tyrkia. hadde nok vært letter om jeg giftet meg med en Tyrker :-D hadde sikkert vært lettere å bli enige om ringene oxo......

    Antall gjester har ennå ikke vært diskutert, så antallet representanter fra Blogglandia er ennå uvisst :-/Hmmmm..... kanskje det blir premie på en Giveaway? :-DDDD

    SvarSlett
  11. Flott! Dette blir nok bra, Sjuskeline! Du får nok viljen din! Vedr. ringer...ta en tur til Milan Jewlery i Orient Bazar... Der får du flotte ringer med isbjørn på...det vil passe godt når bryllupsreisen går nord for det øde hav...he-he...
    Klem, Ninni :-)))

    SvarSlett
  12. Hmmm... Ninni, det er en av de få tingene Sjuskeflumpen g jeg er enige om..... Bryllupsreisen går IKKE nordover... Sorry :-)

    SvarSlett
  13. lykke til ;)
    bryllup er jo alltid koselig - og rammen rundt finner dere vel ut av - dere har da litt tid ....

    smil fra monika - ups.... som skal feire 20 års bryllups dag til sommeren ;)

    SvarSlett
  14. Jeg tar to lodd!! På Giveawayen...
    Hadde vært kjempemoro med brud i bløtkakekjole med noen små røde strømper under, på McDonalds med de 100 nærmeste bloggvennene i bunad (siden det er 17.mai). Og selve vielsen tar dere på Festplassen rett etter Hipphipp og Christian Michelsens krans.

    SvarSlett
  15. Og så melder du deg ut igjen etterpå kanskje? Og inn igjen rett før begravelsen?(om en 100 års tid :) ) Du får holde hviledagen hellig og alt det der :p
    Trine

    SvarSlett
  16. hmmm. . . Nettopp ja. . . Men. . . . Tinghuset her hjemme bare dere og forlovere og SÅ en gjeng nedover til en flott strandsermoni? Eller ta båt over til hellas for da kan vel skipperen vie dere? Ja ja :) gift blir dere uansett og jeg VET at om det blir en stor dag med mange gjester eller bare dere to så blir dagen magisk uansett :)

    SvarSlett
  17. Første gang jeg er innom bloggen din, men jeg elsker deg allerede! Hyll deg!! Hilsen meg

    SvarSlett
  18. Har prøvd begge deler, kronebrud for 30 år siden og discountbrud for 15 år siden. Mye morsommere å reise ut av landet i dølg med en billig kjole og kun noen herlige unger som gjester enn kronebrud og 60 sultne forventningsfulle og stivpyntede fjerne tanter og onkler, møysommelig forarbeid og hektisk program.
    Til og med Mc. Donalds som bryllupsmat har jeg spist. Herlig befriende å høre kommentaren: Gud, det er visst et brudepar! Aldeles uforglemmelig.
    Uansett hva det blir, la det bli deres dag!Ønsker dere hell og lykke videre og med den store dagen!

    SvarSlett
  19. Jeg kan komme den 17. mai 2013 (var ikke lett å tømme kalenderen for den dagen..). Siden vi er i slekt og jeg koser meg med bloggen din burde jeg absolutt være kvalifisert....men det vil vel bare tiden vise.... Uansett måtte hell og lykke følge!!!!!

    SvarSlett