søndag 13. februar 2011

Heia Mamma!

Sjuskeline har fått blomster ........av Mutter!

I dag er det morsdag. Sjuskeline har et ambvivalent forhold til denne dagen, som til så mange andre dager som er initiert av handelstanden bare for å pushe mer unyttig mig på oss stakkars, intetanende konsumenter.

Samtidig så er det jo en nyttig påminning om å tenke litt ekstra på de menneskene som står oss nærmest, og som vi ofte tar som en selvfølge. Ideelt sett burde hver eneste dag vært morsdag, siden mødre en de menneskjene som får verden til å gå rundt. Men slik er det ikke for de fleste av oss.


Sjuskekatten- streng, men urettferdig :-)

Så til alle dere som har en mor, og det har jo de aller fleste av oss, enten hun fremdelse er blandt oss eller ikke, tenk litt ekstra på Mamma i dag. Det er ikke nødvendig å bruke halve månedslønnen på dyre smykker og store rosebukketter, men en telefonsamtale eller et surprise-besøk kan være vel så kjærkomment.

Nå håper Sjuskeline at Sjuskolaien og Sjuskerullen leser dette, men det er vel antagelig større sjans for at Sjuskekatten kommer med blomsterkvast :-D

Ha en moderlig dag :-)

7 kommentarer:

 1. Jeg er ikke så opptatt av morsdagen, men lar meg hylle med å få sove lenge og kanskje et selvvlaga kort eller tegning fra sjuåringen. Kjøpegave trenger jeg ikke. Knurrer til handelstanden jeg også, men så leste jeg dette innlegget..

  http://www.eirinforteller.com/2010/02/en-historie-og-litt-historikk-om.html

  ..og lærte noe nytt. Man blir virkelig klok av denne blogginga.

  SvarSlett
 2. Det aller beste er selvlagede/tegnede gaver fra ungene :) Og vi bør absolutt bli flinkere til å vise at vi setter pris på hverandre i det daglige ;)
  Hilsen Guri

  SvarSlett
 3. Vi har middagsbesøk hjemme hos oss, mellomste trollungen har laget raspeballer (alt fra grunnen)
  Vi er 3 mødre ved bordet, min mor, svigermor og meg.Vi er 9 stykker til sammen, Koselig måte å feire på:)

  SvarSlett
 4. Eg ville også linke til Eirin si fortelling om morsdagen, men ser at Elisabeth allereie har gjort det. Eirin lærte meg mykje nytt om bakgrunn for morsdagsfeiring.
  Her feirast det vel ikkje i det heile teke, bortsett frå ein bukett tulipaner :)

  SvarSlett
 5. En bok og fred og ro og en ekstra god klem gjorde susen her.

  SvarSlett
 6. Flott historie av Eirin. Synd at Handelstanden utnytter en slik flott tradisjon, og gir dagen en besk bismak. La oss hedre de gode intensjonene, og feire dagen med hjertet, ikke lommeboken :-)

  SvarSlett
 7. Jeg fant deg via Guri sin blogg, og hiv og hoi, her inne liker jeg meg! Befriende deilig å ramle innom en "ikke-bloggifisert" blogg også! Et sted det må være lov å si at man ikke er noen perfekt hverken mor eller husmor...jeg undres mange ganger på hvordan det ser ut rundt de vakre, hvite bildene i interiørbloggverden...??? Hjemme hos meg anbefaler jeg besøket at de sjekker sofaen etter hubba-bubba før de setter seg. Og det er lurt å beholde skoene på, ikke fordi jeg vil de skal dra med en gang, men fordi de sannsynligvis vil trakke i noe rusk og rask på vei inn til stua. tror ikke de eier en liten 5-åring med nugatti-fingre heller...hit inn kommer jeg garantert tilbake!

  SvarSlett