søndag 20. februar 2011

Høye ambisjoner..........?

Sjuskeline har i dag sett på nyhetskanalen at Kate og William skal invitere 1900 (!) gjester i bryllupet sitt. Det er selvfølgelig endel statsoverhoder, kirkepamper og andre selvfølgeligheter, men det innbefatter også 1000 -TUSEN- venner av paret og familien......

Sånn MÅ man jo ha... Kanskje Snuskebassa tar designjobben?


I Sjuskeline sitt hodet er det en ganske imponerene samling av venner. Siden Sjuskeline selv er i planleggingsfasen av sitt eget bryllup, kunne hun ikke dy seg. Hun satte seg straks og med en gang ned med blyant og papir, siden hun ikke har ipad, pg begynte å regne etter hvor mange venner og venner av familie Sjuskeline og Sjuskeflumpen hadde klart å skrape sammen til en heidundrende bryllupsfest. Og inkludert alle bloggvenner, kollegaer, tidligere kollegaer, naboer og hyttenaboer kom Sjuskeline til tallet 240. Sånn cirka omtrent. Nå skal det sies at Sjuskelflumpen ikke så nødvendigheten av denne relativt teoretiske øvelsen og var heller lite samarbeidsvillig. Hadde han vært i mer godlune, kunne antallet muligens blitt noe høyere. Eller lavere, dersom han hadde vært i det lunet :-D

Og hvordan skal nå denne invitasjonen se ut?????


Nei dette med gjesteliste er ikke lett. Hvor mange skal man invitere? Hvor langt ut i slekten skal man strekke seg? Kan man invitere noen søskenbarn og utelate andre? MÅ man invitere tanter og onkler man ikke har snakket med på 20 år? Og venner........ *sukk* Hvis man inviterer Kjell og Grete, må man også invitere Gro og Arne. Og Bestevenninnen fra barndommen? Går hun foran bestevenninner fra nåtiden?

Det er heller tvilsomt at Statsoverhoder og andre øvrighetspersoner vil bli invitert i Sjuskeline og Sjuskeflumpens bryllup. Men kanskje Mette-Marit, Haakon, Stoltenberg og Gahr Støre skal kikke loitt ekstra i ostkassen sin rundt juletider i 2012, det KAN jo være det dukker opp en invitasjon ;-) Ari og Martha trenger ikke vente.........

Og til Kate og William, hvis dere leser dette: Dersom Sjuskeline får komme i deres bryllup, skal dere få komme i Sjuskeline sitt!


Sjuskesøsteren prøver brudekjoler i Istanbul. Sjuskeline feiget ut :-)

Nå er det brudekjoleprogram på TLC! O lykke :-)

Ha en royal aften :-)

9 kommentarer:

 1. Ja 1000 venner og bekjente det ville eg også slite med å skrape sammen til eit bryllup. hehe

  I mitt bryllup inviterte eg dei eg hadde lyst til å ha der, uansett kva desse kutymene forteller oss. Det var min store dag og då var det eg som bestemte kven som skulle få dele den med meg ( joda, gubbeliten fekk no bestemme litt han også ). :)

  Ha ein strålande fin søndag. :)

  SvarSlett
 2. Jeg regner med at bryllupet skal stå i nærheten av hytta og at yndlingsorkesteret blir bedt om å underholde?!

  SvarSlett
 3. Vel invitasjon bør begrense seg til de man har kotakt med. Personer man ikke har sett eller hørt noe fra på lenge trenger slett ikke fores opp. Noen venner er jo veldig koselig å ha men man trenger slett ikke ha 40 av de heller. Søskenbarnhvis dere har kontakt. søskenbarns barn. nei. Tantebarn osv ja så lenge det er kontakt eller må pga praktiske ting for foreldrene. Ikke alle har barnevakt tilgjengelig. Skjønt med god varsel i forkant har de jo som regel det.
  1000 venenr er jo helt sykt. rart de har hatt tid til å forelske seg i det hele tatt.

  SvarSlett
 4. Lykke til med planleggingen:) Gode hilsner fra Mona

  SvarSlett
 5. gjør som du vil og ønsker du og legg reglene på hylla! Tante Pose må ikke inviteres så fremt hun da ikke er veldig rik og gavmild! :)

  SvarSlett
 6. Hihi :-)
  Morsom ide - å lage en max liste for hvor mange man kunne klare å invitere :-)
  Hihi :-)

  Lykke til videre :-)

  SvarSlett
 7. Ikke rart de ikke kan ha vanlige jobber, tenker det tar opp litt tid å pleie vennskap med 1000 mennnesker. Jeg skal snart ha bursdagslag og inviterte rundt 40, det er liksom det antallet jeg kan klare å vedlikeholde. Lykke til videre i alle bryllupsforberedelser, der har du litt å ta deg til så big business det virker som det har blitt de siste åra.

  SvarSlett
 8. Hvis det ikke blir fullt så mange som 240 stk, så kan du jo lage invitasjonene selv:)))Bare å hive seg rundt, hihi.

  SvarSlett
 9. Lykke til med kjole og bryllup;-) Du har fått en award inne hos meg, men siden Blogger driver og kødder med meg, må jeg legge inn lenke til bloggen manuelt:

  http://bergljot-fjas.blogspot.com/2011/02/bloggfavoritter-en-award.html

  Hilsen Bergljot

  SvarSlett