tirsdag 1. februar 2011

Politikk og skjønnhet

Sjuskeline er opptatt av politikk og samfunnet rundt seg. Og noen saker viktiger enn andre, men til syvende og sist henger alt sammen med alt. Billigere bensin og lavere skatt vil føre til mindre penger til skole, barnehager og helse, det høres ganske logisk ut for Sjuskeline. vaffal dersom man tar inn over seg det globale økonomiske system nasjonen Norge er en del av.Det var derfor litt pussig i går på jobben, da en av Sjuskelines kollegaer harmdirrende kunne fortelle at hun hadde lest uttalelser fra vår alles kjære Jan Thomas, at han hadde svaret på hva ALLE kvinner lurer på. Og han skal lage TV- program om dette, hvor 5- eller var det 8, kvinner skal få skolering i disse spørsmålene. Og de viktigste spørsmålene ALLE kvinner stiller seg er: Hvilken foundation skal jeg bruke? Hvordan skal jeg kle meg slik at puppene virker større? Hvordan skal jeg kle meg for å virke slankere? HALLO?????

Sjuskeline rødmet litt der hun satt, for etter søndagens lille epistel her inne, er det sikkert mange som er helt overbevist om at dette er Sjuskelines eneste og største bekymring også. Og ja, kanskje det er det? De nære ting. Sjuskeline er temmelig fornøyd med tingens tilstand i kongeriket Norge, og hennes største bekymring er egentlig at hennes medborgere ved neste korsvei skal stemme fram politiske partier som i løpet av meget kort tid vil rasere de gode ordningene som våre nåværende styresmakter gjør et tappert forsøk på å bevare. Selv om det er MYE som kunne vært bedre, er det Jensemann og co som er ansvarlige for at finanskrisen fikk mindre virkning her hos oss  i forhold til mange andre land. Vi har en arbeidsledighet resten av verden misunner oss, skole og helsevesen fungerer rimelig greit, og tilbys med et minimum av egenandeler.Men folket klager. Selvfølgelig. Og da vet Sjuskeline at AVLEDNING kan værte et velegnet virkemiddel. SKJØNNHETSPARTIET! Med Jan Thomas som statsministerkandidat! Og kampsak nr 1 ble behøring beskrevet i gårsdagens innlegg........ Kanskje Jan Thomas lar seg overtale til å melde seg inn i et allerede eksisterende parti, dersom han blir lovet posten som SKJØNNHETSMINISTER? Med omtrent samme budsjett som forsvarsdepartementet og Kunnskapsdepartementet til sammen. Med egne direktorater for interiør og eksteriør..... Hele ideologien bygger på det enkle faktum at "Vakre mennesker i vakre omgiverlser = Lykkelige mennesker"

Og selvfølgelig må man innføre noen nye lover for å få gjennomført denne skjønnhetsrevolusjonen. Det må grunnlovsfestes at alle har en PLIKT til å bidra til et vakrere samfunn, botox og restylane blir obligatorisk for alle over 40. 4 dagers arbeidsuke, hvor den 5 dagen SKAL brukes til shopping, pedikyr, frisør og hudpleie.......Vekk med nisselueimaget! Verden skal snart oppdage hvor vakre vi Nordmenn er!

Er det noen som har telefonnummeret til Jan Thomas?

Ha en vidunderlig vakker aften!

13 kommentarer:

 1. Hørte en parodi på Jan Thomas her på radioen. Han syntes vi burde gjøre noe med alle STYGGE menneskene i Norge! Begynne med Botox ned på de lavere trinn i barneskolen osv. Jeg var litt usikker på om jeg skulle le eller grine.... Og jeg var litt usikker på om det var en parodi eller ikke....
  Ha en strålende aften.

  SvarSlett
 2. Hør, hør!
  Kan nesten ikke vente med foundation-tv med Jan Thomas!!! (ser du ironien...)

  SvarSlett
 3. Ja er du gal! Hva annet skulle vi kvinner tenke på da? Krig og fred og sånt kanskje? Eller miljøgreier? De små elbilene er jo kule, men allikavel da... Vet om noen som faktisk er i mot pelsdyroppdrett og! Det skal liksom være så vanskelig alt sammen. Kul blogg forresten.
  Hilsen Anneli og Barte-Marte (Barte-Marte blogger, Anneli er ansatt i staben)legger oss til som følgere og vi:)

  SvarSlett
 4. stiller meg 100% bak den seriøse delen av dette innlegget. Ellers så når det kommer til jan thomas så er jeg litt sånn, tja, vet ikke jeg. Hvem ER han egentlig? Hvorfor får han så mye plass? Hvorfor er han rikskjendis liksom? Jeg skjønner ikke greia med jan thomas jeg rett og slett. Men jeg har sett han i aksjon som stylist da og jeg syns han er flink altså! Men men. . Er det jan thomas som har stylet damen i kostyme kanskje? Hihi

  SvarSlett
 5. Signerer Trollmora :)

  SvarSlett
 6. Digger både din og Emmeline sin blogg jeg:))))

  SvarSlett
 7. Vil bare presisere at personen på bildt er Sjuskeline selv, Tatt på julaften 2010, og hun står selv for stylingen. Dette for ikke å bli saksøkt av jan Thomas ;-)

  SvarSlett
 8. Så enig, så enig! Betaler skatten min med glede (ja, jeg gjør det!)!
  SuperSnuppas Foundation-TV *LOL*

  SvarSlett
 9. "Jeg hører hjemme i sjuskelineland, i sjuskelineland, i sjuskelineland. Og alle de som sjuske kan de hører hjemme i sjuskelineland!!!" Derfor liker jeg bloggen din så godt:-D

  SvarSlett
 10. JA til egen skjønnhetsdag!!!!!!!!!
  De fleste behandler bilen sin mye bedre enn kroppen og utseende sitt.....

  SvarSlett