onsdag 5. januar 2011

Julekveld i skogen

Sjuskeline sitter her å lurer på om dagens oppdrag er å gjøre en lang historie kort, eller omvendt......

Det var med stor spenning at Sjuskeline dro på juleferie i år. Julen skulle for første gang feires på hytten i Tyrkia, og den skulle feires med 2 1/2 venninner. Den halve kommer inn i bildet fordi hun tilbrakte 5 av de 10 dagene i Sjuskelines selskap, de 2 hele var der hele tiden. Og vi vet jo alle hva som skjer når 4 jenter skal på tur sammen......... Faren for fred er like overhengende som i midtøsten! Det endte med at vi de siste dagene forsøkte iherdig å finne noe å krangle om, helt uten å lykkes. Heldigvis.


Badeglede i Middelhavet på julaften :-)

Med den kalde oppkjøringen frem mor jul, var forventningene til solen i Tyrkia skyhøye! Og på dagtid ble alle forventningene innfridd. Den aller sprekeste i reisefølge var på stranden og badet hver dag, Sjuskeline nøyde seg med en dukkert på julaften. Mest for å kunne skryte av å ha gjort det, men det var unektelig forfriskende. Kveldene var en smule kjølige, men med boblejakke og støvlettter gikk det helt fint å sitte ute likevel. Til tyrkernes store forundring. Det var jo vinter!


Juletre med palmer i bakgrunnen. Det beste fra 2 verdener :-)

Siden desember er helt utenfor sesongen, var det ikke mange mennesker på stedet. Men alle som var der var utrolig hyggelige og sammensveisede. Julaften med hyttenaboer og lokalbefolkning på den lokale restauranten var en fantastisk opplevelse. Sjuskeline forsøkte å dra i gang noen norske julesanger, og alle endte opp med en ny juleschlager: Julekveld i skogen på følgende måte:

Det var julekveld i skogen......


BANK BANK; BANK


Det ble jul allikevel!

Effektivt. DET er å gjøre en lang historie kort.

Ha en forrykende januarkveld :-)

3 kommentarer:

 1. ...men hva er det du har på hodet, sjuskeline? Bader du med blånisselue på? Høres ut til at du har hatt en fortreffelig jul.

  SvarSlett
 2. Good to see you back!!!

  SvarSlett
 3. Håper vi får den lange versjonen av historien også... :-)

  De beste ønsker om et deilig 2011!

  SvarSlett