tirsdag 25. januar 2011

Utakk er verdens lønn

Sjuskekatten liker å ligge på rare steder. Sjuskeline finer det vaffal merkelig at Sjuskekatten elsker å krype ppi skittentøyskurven for å ta seg en liten 20-timers lur. Eller en hautpakket koffert, som Sjuskeline som regel har stående fordi hun er så dørgande lat, og satser på at sjansen til å få dra på en ny tur snart byr seg......Sjuskeline tolker Sjuskekattens dorkjærlighet for trange, små soveplasser som et trygghetsbehov, pus ønsker åp ha en form for vegger rundt seg når hun skal slumre. Sjuskeline har derfor i lengre tid planlagt å kjøpe en flott katteseng til Sjuskekatten sin, med myk pute og polstrede vegger, hvor Sjuskepusen kan kroe seg og nyte sin egen fortreffelighet, uten at Sjuskeline plutselig jager henne vekk på grunn av idiotiske årsaker som at de rene klærene blir fulle i kattehår, eller at skittentøyet skal puttes inn i vaskemaskinen.I dag var sjansen der. 50 % rabatt på dyrebutikken, "Min beste venn"  på en masse flotte hunde- og katte-senger! oh, lykke! Ikke minst for Sjuskekatten, som endelig skal få den Dronningtronen hun fortjener! Sjuskeline brukte lang tid på å klemme på alle sengene, vurdere form, farge og komfort, og til slutt fant hun den perfekte pusesengen til sin elskede pusekatt. Den kostet noen hundrelapper, men for Sjuskekatten er kun det beste godt nok. Tenkte Sjuskeline.Vel hjemme plasserte Sjuskeline sengen der kofferten har stptt de siste dagene, og ventet spent på at Sjuskekatten skulle ta sitt nye møbel i bruk....... Men hva skjedde????? Sjuskekatten brukte 1,4 sekunder på å snuse på herligheten, før hun hoppet opp på spisestuebordet og la seg på en stabel med rene håndkær! "ØI! Ned derfra! Du har ikke lov å ligge på de rene klærene" kommanderte Sjuskeline, og løftet Sjuskekatten vennlig, men bestemt ned i den nye sengen sin. 0,7 sekunder senre satt sjuskekatten på ryggen av sofaen og skulte fornærmet på matmor.Ny taktikk. Kattesengen ble plassert på det stinkede ullteppet som Sjuskekatten liker å slumre på når det ikke er for varmt i stuen. Et Berganspledd som kostet det hvite ut av øget den gangen Sjuskeline bodde på iskald hybel og bare MÅTTE.......

Total ignorering fra Sjuskekattens side......  Nå lurer Sjuskeline på om Sjuskekatten kanskje trenger tid til å venne seg til dette nye vindunderet, eller om hun må innse at det var penger rett ut av vinduet :-/

Ha en sprek aften :-)

11 kommentarer:

 1. Hm ja det er 50-50 sjans for begge deler det der. Jeg har tp kurver til kattene.De ligger i de hvert skuddår. Til slutt bar jeg kurvene opp på soverommet vår. Der ligger de i de. Men på stua skal de helst ligge på den aller fineste stolen. Katter er for evig i trassalderen. ;-)
  Line-Cathrin

  SvarSlett
 2. Kunne like gjrene vært katten vår du beskrev;p Han har valgt å ignorere alle tilbud om oppgraderinger og foretrekker sofaen, alternativt spisebordet om han tror seg usett....:o)
  Hege

  SvarSlett
 3. Hi,hi!!!
  Katter er noen rare dyr,vår elsker å sove i en stor keramikkskål,eller oppå alt nytt som kommer inn i stua!!!
  Ha en fortreffelig natt!!!!!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 4. Kan anbefale deg å vaske kattesengen :) Da får du ut "dyrebutikklukten" som mange dyr ikke liker :)

  SvarSlett
 5. Lurer på om din katt er i slekt med min...?

  SvarSlett
 6. Ser vi er flere som nå aner slektskap mellom kattene våre. Jeg har ikke falt for fristelsen å kjøpe fancy katteseng til Olme Beist, her duger en hvilken som helst pappeske og de byttes ut etterhvert - praktisk.

  SvarSlett
 7. Vel, nå har du en fin kurv du kan bruke til noe (annet). Katter er nå en gang katter. Akkurat som unger. Ta dem med i butikken og la dem velge selv *ler*

  SvarSlett
 8. Min bror sin katt ligger bare i kattesengen når den er plassert på TOPPEN av en hylle...HElt oppunder taket. Så ligger den der og skuer utover:) Good to have you back forøvrig. Du har vært savnet!!

  SvarSlett
 9. Har mange gongar tenk at eg skulle ha kjøpt korg til dyret, men det er nok sikkert like greit å la vere....

  SvarSlett
 10. Min elskede hund, Fredrik, fekk seg ei slik seng til å ha med når vi farta rund, men han gjorde som din kloke, vakre pusekatt, snusa litt på den og vende den vesle snuten bort og gjekk og la seg på den plassen han visste han ikkje fekk ligge !

  Tips, legg nokre sure sokker i oppi eller ein rein handduk. Då skal du sjå pusen går fem på. Eller kanskje ikkje ?

  Klem frå Petrine som har Gibort på bloggen sin for tida og som i skrivande stund hører på Ozzy`s Dreamer !

  SvarSlett
 11. Du må late som katten ikke får lov til å ligge der. Legg avisen oppi og jag den bort hvis den forsøker seg. Da vil den nok ligge der : )

  SvarSlett