mandag 13. desember 2010

Julehandel

Sjuskeline er så godt som ferdig med julehandelen. Ikke fordi hun er så flink, men fordi hun HATER å stå i uendelige køer, og gå i stim i et overfylt kjøpesenter med støyende diskomusikk og svette julehandlere med angst i blikket.Men det dukker jo alltid opp en eller annen som man har glemt. "Åååååå, vi må jo kjøpe noe til......." Og så er det julekortene. Som nå er hentet, puttet i konvelutter, adressert og sendt ut. Alt i løpet av en halv time. takk gud for julekort med ferdigtrykket tekst. Det er tanken som teller ;-)

Sjuskeline skulle kjøpe de siste småtingene i dag, på et nærliggende kjøpesenter. Hun var ute i god tid, mens det norske folk ennå var på jobb. Trodde Sjuskeline. Men dengang ei. Alle i hennes bydel hadde værtfall fri i dag, og var på samme kjøpesenter for å handle, eller bare stå i gangene og snakke med naboen. Eventuelt siiiige langsomt rett foran Sjuskeline, 4 og 4 i bredden.


Skremmejuletrekule......mohaha!

Dessuten hadde Sjuskeline tatt med seg Sjuskeflumpen. Vanligvis er det veldig hyggelig å gjøre ting sammen, men julehandel nytes best alene. "Hva skal du i denne butikken? Trenger du noe her? Hvem skal du kjøpe presang til her?" Slike og liknende spørsmål stiller gjerne menn når de er med på kjøpesenter, Sjuskeflumpen inkludert, og det er ikke fordi de vil være slemme, men fordi de ikke har de nødvendige shoppegenene for en slik ekspedisjon.
Nå er ikke Sjuskeline nevneverdig godt utstyrt med shoppegener heller, så det var sikkert like greit at seansen raskt og smertefritt ble avsluttet med ent besøk på selveste OBSen. Hvor de hadde Mummikopper på tilbud. Og Sjuskeline fant 2 flotte kopper som hun ikke hadde fra før, så Sjuskeline fikk vaffal kjøpt en flott, og heeeeeelt nødvendig,  julepresang til seg selv!

I morgen blir det ekspedisjon på egenhånd ;-)

Ha en stressfri aften :-)

8 kommentarer:

 1. Heldig for deg med koppene!
  Jeg har de to fra før, tror jeg har så godt som alle som har kommet på marekdet etter at jeg begynte å samle for ca fem år siden. Men Supermannen knuser innimellom, og det er nærmest utilgivelig for de gamle blir vel neppe reprodusert...

  Hurra for deg som er ferdig med juleshoppingen!
  Jeg har hatt omgangssyke i familien så vi er plutselig en hel uke på etterskudd. Sukk. Skal haste meg i vei i morgen etter å ha levert frøkna på skolen. Skal innom Jernia og kjøpe julegave til meg selv også;-)

  SvarSlett
 2. Det er viktig å huske på at det blir jul uansett! Selv de som startet i august med julestria må fremdeles vente til den 24.før det braker løs! Det viktigste er vel at en koser seg inne når det er så mørkt og trist ute! Det står da ikke om livet om en ikke får kjøpt & gjort alt på lista, hvert år blir jo 80 % av julebaksten kastet (og sikkert 50% av gavene byttet). Tips til neste år: internett er oppfunnet og et hav av nydelige nettbutikker finnes derute, helt uten kø :o)Ha en riktig god og stressfri jul allesammen!

  SvarSlett
 3. Jeg får helt dånedippen bare ved tanken på at jeg skal gå på et kjøpesenter med trollfar! Eller handle matvarer for den del.... eller inn i en butikk uansett hvilken.... jeg får utslett og åndenød av mindre enn slikt altså! huffameg!

  Fine kopper du kjøpte deg da! :)

  SvarSlett
 4. Jeg liker heller ikke butikker, men liker og pakke inn og alt det der... Har en tendens til å ende opp med å gi bøker til alle og enhver i julen, og det er supert (og gøy å pakke inn), men når de så skal sendes i øst og vest, blir forsendelsene såå tunge - og såå dyre, angrer litt hvert år, og tenker at; neste år skal jeg handle små lette julegave, men så glemmer jeg det igjen og igjen...

  SvarSlett
 5. Mangle nok shopping-genet, jeg også. Helt pyton! :-/
  Har en ferdig liste, og fyrer løs. Alt ferdig på 3 timer, max!
  Lykke til videre på shopping :-)

  SvarSlett
 6. Lister er helt nødvendig. Jeg vil helst fly inn på et kjøpesenter uten ytterjakke, med liste, første ladning ut i bilen, pause på McDonalds (eller noe annet i farten), ny ladning ut i bilen, gå hjem nå de stenger. FERDIG. Men i år drar det ut i langdrag.... Men det som skal sendes til Bergen er sendt, så da gjenstår bare de siste til familien. Og det er jo mer enn en heeeel uke igjen...

  SvarSlett
 7. lister meg stille inn for å ønske deg et godt nytt år :)

  SvarSlett
 8. Heisann!
  Eg fant denna hærlige bloggen din via ein aen blogg, og her blir eg værranes ;o)

  Glede meg te å følga deg videre!

  SvarSlett