fredag 28. januar 2011

NyhetsNorge.........

Sjuskeline må innrømme at hun ikke ser så mye på TV. Hun sitter heller foran datamaskinen og kaster bort tiden med tåpelige spill, eller, når fornuften tar overhånd, leser en bok.

Sjuskeline forsøker etter beste evne å få med seg nyhetene, men finner det stadig vanskeligere å huske å slå på TV i rette øyeblikket. Og når hun først husker det, er det stort sett bare oppgulp fra nyhetssendingene på radioen fra tidligere på dagen.

Den ene føljetongen avløser den andre. Først var det pensjonssvindelsaken.  I ukevis har vi hørt om Marie Amelie, uten at norsk asylpolitikk har blitt mer human eller blitt bedre belyst og mer forståelig av den grunn. Og siste føljetong er Asfaltsaken som antagelig heller ikke vil føre til hverken bedre eller billigere asfalt, Men medianorge fryder seg. Alle vi besservissere bare rister på hodet, og ber til høyre makter om at det snart må SKJE noe i dette landet. Eller priser oss lykkelig over at det IKKE skjer mer dramatiske ting her i vårt nordlige, lille kardemommeland........

Sjuskeline hørte senest i går hvor mye man kan spare ved å dusje 5 mintter kortere hver dag. Fint og flott det, utfordringen er bare at Sjuskeline sjelden bruker mer enn 3 minutter i dusjen........ Det betyr at hun må dusje - 2 minutter hver dag for å få glede av dette sparetiltaket.......

Kanskje Sjuskeline istedetfor skal kjøpe seg et lite Asfaltfirma? Noen som vil være med å samarbeide om prisen? Eller ikke? Noen som har telefonnummeret til den Norske mafiaen?

Ha en bedugget aften :-)

3 kommentarer:

 1. Bedugget aften? Pokker, jeg som glemte å drikke rødvin i dag. Var liksom litt oppslukt av dataen, og ungene som bare måtte opp og kose med mammas nye dukkehår.
  La meg tenke litt på det med asfaltfirmaet. God natt!! :-)

  SvarSlett
 2. Ikke helt bedugget enda, men jeg har i alle fall kaffe og likør, og Hubby har lovet meg vin til middag. :-)
  Har forøvrig samme dusjproblem som deg. Inn, såpe på, såpe av. Så klarer jeg ikke finne på mer. Derfor tar dusjen sjelden så lenge som fem minutter. Mannen i huset derimot, han bruker minst et kvarter. Noen ganger lenger. "Jeg måtte vaske håret", sier han om jeg spør hvordan man klarer å stå 25 minutter i dusjen. (Han har toppen to cm langt hår) Også påstås det at damer bruker lengst tid på badet! Ikke her i huset hvertfall.
  Ha en strålende helg!

  SvarSlett
 3. går det ann å bedugge seg på bergensk brystbalsam? I så fall takk for gode ønsker ;) nyhetene leser jeg på mobilen når jeg legger meg. Nyhetene på tv sin storhetstid er nok over. Tror det var en skikkelig døgnflue det der ;)

  SvarSlett