fredag 3. september 2010

Lytt til ekspertisen!




Sjuskeline kan takke hele sin bloggkarriære og eventuelle suksess en eneste dame. Og det er den etterhvert så berømte Emmeline. Hennes blogg har skapt mange øyeblikk av ren og åpenbar misunnelse hos den tafatte Sjuskeline. Tenk å ha et sånnt hjem, ha det så rent og pent, full jobb, og hvilken viktig, ansvarsfull og ikke minst travel jobb! Samtidig serve mann og 4 barn og katt! Og nå er hun kåret til månedens interiørblogger i Dagbladet! Gratulere så mye Emmeline, det er jammen vel fortjent :-D



Nå har Emmeline kommet med en klar oppfordring om bilder, takk! Og Sjuskeline har gjennom et laaangt og hardt (?) liv lært at man skal høre på de med spisskompetanse. Derfor har Sjuskeline nå tatt ansvar og åpnet Göteborgkofferten, bært skittentøyet ned i vaskekjelleren og fisket frem minnekortleseren. Her skal det nemlig dokumenteres. Som førskolelærere flest, har Sjuskeline sluttet å ta bilder, hun bare dokumenterer. Det er liksom litt mindre forpliktende, synes Sjuskeline, man stiller ingen krav til kunstnerisk kvalitet og innhold til et bilde som kun skal dokumentere et eller annet, men i det man skal ta et bilde begynner forventningene å bygge seg opp..... Og er det noe Sjuskeline ikke takler så er det forventningspress. Det er bedre at en blir positivt overrasket enn at 100 blir skuffet.....

Hmmmm.... Dette blogginnlegg ser ut til å ta en helt annen vending enn Sjuskeline hadde tenkt i utgangspunktet..... Hun hadde egentlig tenkt å skrive om den nye samlingen sin, men plutselig har hun skrevet masse om noe helt annet. Eller om slett ingenting.... Og Emmeline har sagt at man skal ikke skrive for mye, heller ha mange bilder. Eller var det omvendt?????



Så hva kan det være Sjuskeline prøver å dokumentere her i denne aftenstund? Tja, det vil vise seg i når bildene kommer fram....... Se der ja! jammen ble det ikke bilde av TO av Sjuskelines samlinger.... Mummikopper, som får lufte seg på kjøkkenbenken fordi Sjuskeline hadde mistet oversikten og endt opp med 2 hattifnattkopper, og plastposesamlingen, som nekter å dø. Og Planten som nekter å dø. Lenge leve livet!

Ha en realistisk aften :-D

13 kommentarer:

 1. He he =) Du får jammen sagt det du!! Gleder meg som en unge til å lese innleggene dine og du skuffer sjelden!!
  Ha en fortryllende kveld =)

  SvarSlett
 2. Hahaha, ler så jeg griner. Herlige bilder! Anne

  SvarSlett
 3. Knallkoselege bilete.
  Eg digger desse mummikoppene dine. Må vere ein fryd å få drikke kaffi/kakao frå dei.

  Ha ei strålane fin helg. :)

  SvarSlett
 4. Utrolig bra!!
  Jeg digger mummikopper - og deg:)

  SvarSlett
 5. Takk for et herlig innlegg og for lattertårene i øynene mine!

  SvarSlett
 6. Det var en flott samling kopper!
  Og den kaktusen er mistenkelig lik en jeg har hatt i min varetekt. Kan det være samme sorten?
  Fortsett dokumentasjonen, det liker vi :-))

  SvarSlett
 7. Dine blogginnlegg går det an å tro på. Det er ikke like lett med mange andre sine. Smulefrie hjem med barn i? Tror ikke det, nei. Og hvis det faktisk er sant: Grøss og gru for en dressur!

  SvarSlett
 8. Veldig fine bilder Sjuskeline... Denne blomstergreien har du jo vist bilde av før om ikke jeg husker feil? Det var da noen av oss ble litt urolige. Nå skjønner jeg at det var med god grunn. Du må finne en hylle til koppene og stille de ut, sånn at de får den heder og verdighet som de fortjener!!! SYns i grunnen at plastposene dine får i overkant mye heder med en hel hylle for seg selv. Ha en fin dag med sykkel og strikketøy ( hehehe)

  SvarSlett
 9. Synes den planta di ser dau ut jeg..

  SvarSlett
 10. Du er fantastisk... Ler og koser meg - hverdagen blir så utrolig TAM uten en tur innom deg og dine hærlige innlegg ;O) Never quit a winning team ;O)) Linda

  SvarSlett
 11. og heldigvis fikk hattifnatthistorien er lykkelig slutt :) ser du har opptil flere vi ikke har, om du skulle ende opp med flere dubletter :)

  SvarSlett
 12. Vet du, en stund lurte jeg på om Sjuskeline var Emmelines alter ego. :-D Men jeg har jo etter hvert skjønt at dere må være 2 forskjellige personer.

  Ellers har jeg også begynt å samle på mummikopper, får en hver gang jeg gir blod. De er kjempegode å drikke av, ikke for store og så er de stødige også. Det siste er viktig for oss som kan slumpe til å være litt klossete innimellom.

  SvarSlett
 13. For all del , Sjuskeline .
  Fortsett og skriv !!!!
  Skriv og sett inn bilder alt du orker.
  Det er mange nydelige blogger der ute , men jeg har ikke ledd så godt på lenge som jeg gjorde da begynte å lese bloggen din !!!

  Klem IngunnB

  SvarSlett