tirsdag 7. september 2010

Bæææææææ.......I dag har Sjuskeline bare en ting  å si: SAUEN SHAUN! Han er det nærmeste Sjuskeline kommer en ekte superhelt, og hvem vet? kanskje det er slik sauer egentlig er? Mannen  på TV fersker ikke sauene sine, til det er de for smarte..... Synd at de smaker så godt. Og griser er lumske, skumle og ondskapsfulle, det har Sjuskeline alltid ment.....  Ikke smaker de særlig godt heller....Nå er strikkeoppskrift bestilt, så hvem vet? Kanskje noen får en liten SHAUN til jul?

Barnetv var definitivt bedre før, men det finnes gull blandt all gråsteinen.

Ha en brekende flott aften :-D

8 kommentarer:

 1. veldig kort :) men Shaun er en høydare innen dagens barnetv :) så bra at vi faktisk nesten liker Timmy og :) særlig uglelæreren, minner om en venninne

  SvarSlett
 2. Sauen Shaun er vår helt! Det kuleste som finnes på barne-tv! Vel, vi voknse er hakket mer begeistra og ler hakket høyere enn seksåringen. Har to dvd med den ullete saken og vennene hans.

  SvarSlett
 3. Sauen Shaun er skikkelig kult, d synes både mamsn og fireåringen. Timmy liker vi også. Så sauer er rett og slett ålreite dyr! ;o)

  SvarSlett
 4. Shaun er kul, ja! Og Timmy, som nevnes over her - det er vel mest sangene som fester seg på hjernen...

  SvarSlett
 5. Jeg har Sauen Shaun DVD box!!
  Ubetalelig! Takk for at du minnte meg på at jeg har mange Shaun-DVDer jeg kan kose meg med! :-)

  SvarSlett
 6. Og griser er lumske, skumle og ondskapsfulle, det har Sjuskeline alltid ment.....
  Dette skal jeg fortelle til Babe,Nasse Nøff,Pelle Pig,Lille Rosin,Pumbaa, Miss Piggy,Gastone og Josephine og maaange flere
  Ha en fin dag,med griselekkert vær og griseflaks :D
  R

  SvarSlett
 7. Sauen Shaun for liten og for stor! Eller, sagt på ein anna måte; ein vert aldri for stor til Sauen Shaun:)

  SvarSlett
 8. Nasse nøff er en feiging, Han later som han er søt, dum og naiv, men han er en slu jævel..... De andre nevnte griser taler for seg selv..... Eklinger!

  SvarSlett