onsdag 15. september 2010

Heksen, Løven og Klesskapet?

Sjuskeflumpens side av sengen


Sjuskeflumpen har være hjemme en snarvisitt. Han jobber som tidligere nevnt utenlands, og med jevne mellomrom kommer han hjem. Han er da hjemme i ca 2 uker, og Sjuskeline gleder seg selvfølgelig storveis til hans små ferier. Selv om det medfører endel arbeid forbunet med Sjuskeflumpens opptredener i Sjuskeheimen. Sjuskeline bruker nemlig Hans side av sengen som avlastning for toppen av kommoden, som igjen er avlastning for garderobeskapet, som tyter av plagg. Som Sjuskeline så og si aldri bruker, for hun bruker bare det som ligger på toppen av kommoden og på Sjuskeflumpens side av sengen.....

Så hva gjør Sjuskeline med alle klærene når Sjuskeflumpen kommer hjem og vil ha seg en lur i sin egen seng? Tja, denne gangen ble det en koffert under sengen, og et høytidelig løfte til seg selv om å rydde klesskapet så snart Sjuskeflumpen var reist igjen..... Det tok 2 timer før sengen igjen var fylt til randen, og alle selvpålagte løfter om å flytte klærene inn i klesskapet var glemt. Eller fortrengt. 

Undertøysskuffen. 80% boss :-D


Det er som sagt stor stas å ha Sjuskeflumpen hjemme, men det har sine helt klare ulemper og.... Zapping er kanskje det Sjuskeline sliter mest med..... Sjuskeline bruker stort sett kun NRK1, der er det jo nyheter med jevne mellomrom. Men Sjuskeflumpen vil ha full valuta for pengene som går til bkkfiber for de ca 12433 TV kanalene. og helst ser han på alle kanalene på en gang...... Akkurat når Sjuskeline tror hun har skjønt plottet i filmen hun kommer midt inn i, dukker nye folk opp på skjermen. Sjuskeline sjenerer seg ikke fpor å spørre, og da viser det seg at det er en annen film....... Selvfølgelig.

Klesskapet ETTER rydding


Men tilbake til klesskapet. Det er ingenting som er så motiverende for blogginnleggsskriving som et selvpålagt løfte om å rydde i klesskapet.... Her sitter Sjuskeline og det inne skriker klesskapet etter oppmerksomhet... Lurer på om klesskapet til Sjuskeline er en hemmelig port til en annen verden hvor man kan treffe Løver og Hekser? 

Ha en strukturert aften :-D

9 kommentarer:

 1. Hahahaha! Godt å vite at der er fleire som har det rotete og at eg får bekrefta at dette er ganske normalt! Eit ryddig kleskap kan ikkje vara evig, veit du ;)

  SvarSlett
 2. Ja, du er nå ei skrulle du ! Du skal sjå du har ein heil ny verden bak i skapet ditt. Eg veit ikkje kva mitt skjuler, for eg har ikkje vore der på veldig lenge. Og så lenge skapdørene er igjen, vil ikkje eg uroe idyllen på soverommet med å opne dei :) Eg er heldig, eg har eit stort vaskerom, ved sidan av badet, og det går heilt fint !

  (ps har skifta namn frå gunknitter til Petrine :)

  SvarSlett
 3. Njaaa jeg er litt i tvil om du møter noen løve og heks i klesskapet. Tror det er ALT for fullt. Er meget imponert over hvordan det ser ut når det er ferdig ryddet:) *ler!

  SvarSlett
 4. Det er jo ikke rart at klesskapet ditt "overfylles", korgene er jo så grunne at de en heks og en løve aldri ville tenkt tanken på å flytte inn, og klærene dine trives også bedre andre steder! Jeg skjønner at det var i gamle dager det var snakk om brettekanter (og militæret).... angående zapping så er det nå oppfunnet bokser hvor en kan programere TVèn til å ta opp forhånds innstilte valg, og dermed er zapping helt unødvendig en slipper også reklame:o) Tips fra en organisator som ikke skyr noen middler for en letter hverdag :o)

  SvarSlett
 5. Kjenner meg såååå godt igjen fra den tida mannen var helgependler.....og Lottemora måtte gjemme unna klærne som hadde ligget på hans side av sengen midt i uka....

  SvarSlett
 6. Så deilig å se at andre har det sånn også! Ler så jeg griner:) Anne

  SvarSlett
 7. Hehehe...du er nå søt da. :)) Kjekt å lese at voksende kleshauger er vanlig hos andre også!! ;))

  SvarSlett
 8. Ja du er vel herlig!Den ublogga sannheten er vel ofte sånn som du beskriver det rundt i de 1000 hjem!
  Mandags klem fra Sol

  SvarSlett