lørdag 11. desember 2010

Julekortfotoseanse

Sjuskeline har hvert år planer om å sende julekort. og det er visst en regel som sier at det er tanken som teller, så hun burde kanskje være fornøyd med det. Men siden Sjuskeline elsker å få julekort selv, så nøyer hun seg ikke med tanker. Særlig kort fra venner hun ikke ser så pfte, hvor de søte små barna er linet opp i sin fineste stas, slik at man kan se hvor store de er blitt siden forrige julekort.


Utsikt fra Borgen i Alanya med panoramautsikt til båtene

Selv om Sjuskebarna ikke lenger er så søte, så er de usedvanlig vakre. De siste årene har hun tatt den lettvinte løsningen, og tatt hele familien med på båttur i sommerferien, for der er det nemlig alltid en fotograf ombord som tar flotte bilder, og med hele sjuskegjengen samlet på ett brett, har resultater blitt riktig så bra.

Sjuskerullen slapper av


Men i år nektet de. Alle sammen. Båttur var bæsj, det var bølger og discomusikk og kjedelig. Dessuten var de for store til å bli presentert som glade julebarn på julekort. Sjuskeline var altså avslørt. Ingen båttur, intet julekort med fellersbilde. Sjuskeline forsøkte i smug å fange noen gode øyeblikk til filmen, men som den mesterfortografen hun er, ble det med forsøket.

Utsikt, et sted i Tyrkia....... hmmm... Kanskje det er fra Kappadokia? Skulle ryddet i disse bildene.........


Så kom høsten, og sjeldnere og sjeldnere var hele flokken samlet. Og tiden fløy, og plutselig var vi kommet til 10. desember . Og Sjuskeline tenkte: "Jaja, det var årets julekort..... Jaja, det får bli med tanken i år..... sukk"

Forfjorårets julekortbilde, og Sjuskfrid insisterte på sladd.


Da plutselig, som lyn fra klar himmel, får verdens lateste katt, Sjuskekatten, et innfall av ungdommelig overmot, og prøver å dreåe en perlekjede som Sjuskeline med tid og stunder har tenkt å henge over lampettene. Sjuskeline kaster seg over fotografiapparatet, og til alles, ikke minst Sjuskelines, klarer hun å knipse et ganske bra bilde av Puselusken. Og årets julekort var reddet! Klokken 11.58 sendte Sjuskeline bestillingen til Fotoknudsen, og alle som mener seg berettiget til julekort fra Sjuskekatten kan bare begynne å glede seg ;-)


Årets julekortbilde :-)

Ha en samarbeidsvillig aften :-D

8 kommentarer:

 1. Et julekortmotiv like bra som noe annet;) Ikke så lett dette med julekortfotografering. Man kan jo bli gal av å prøve å oppnå det perfekte julebildet.

  SvarSlett
 2. det er første gang jeg ser bikinibilder som julekort! Hihi. Forøvrig aldri fått et julekort med en katt på heller da :) bildet av snusken var kjempefint!

  SvarSlett
 3. Hihi, pus er jo fint pyntet også. Dette blir nok en klassiker! ;)

  SvarSlett
 4. kult ;)
  for eit par år siden vart våre unger bytta bort med hunden vår - og gjammen trur eg at eg har bytta dei mot ei ku også ;)
  kos deg i advents tida ;)

  SvarSlett
 5. Han va nåke olm i blikken den der Sjuskepusen.Tror ikkje han like så godt julen eg,hi,hi!!
  Kosa deg i Sjuskeheimen!

  SvarSlett
 6. veldig imponert over barn som går med på bikini/badebuksekort- da mer forståelig med intetanende katt!

  SvarSlett
 7. Hmmm.... Håper vonbrumm er inponert over at Sjuskeline tør vise seg i bikini også imponerer. Legg merke til hvem som er nest brunest!

  SvarSlett