torsdag 9. desember 2010

Ristes før bruk!

Sjuskeline har vært stengt en stund, men nå skal hun atter en gang prøve seg. Det har ikke vært noen oppussing i ordet segentlige betydning, men det er jo en fin unnskyldning, når man merker at butikken må stenge for en stund :-)

Galatatårnet

Sjuskeline var på tur til Istanbul for en tid tilbake, og lovte vel i den forbindelse å komme med noen saftige reisebrev derfra.

Denne lille historien viser hvor viktig det er å ta sine forholdsregler og ikke være....hmmm... ja.... Sjuskete. Noe Sjuskeline definitivt er, og antagelig kommer til å fortsette med, til tross for alle sjebnens advarsler.


I 26 år har han sittet her og pusset sko.

i Istanbul sitter det skopusserer på hvert et gatehjørne. Det koster 2 lira, dvs. ca 10 kroner for en skikkelig skopuss, og ser mann litt stort på det, kan man også påberope seg å ha fått en god fotmassaje.

Sjuskeline hadde på seg sine fineste danseboots denne dagen, for det var ganske kjølig i Paradiset, og det vat utrygt for regn. Det var lenge siden dansebootsene hadde sett dagslys, så Sjuskeline tenkte da at det var en god ide å få dem pusset av en fagmann. Som sagt så gjort. Sjuskeline vaglet seg på den spinkle krakket foran Skopussemannen, og brettet opp buksebeinet, så han skulle komme til øverst på bootsene.


Dette er ærlige arbeidshender!

Det var da det skjedde. PLASK! Ja, det sa ikke plask, men det føltes sånn... For der, midt foran Skopussemannen lå en truse. Stor, hvit bestemortruse. Den hadde da blitt liggende i buksebeinet til Sjuskeline etter gårsdagens aftentoalett. Som består i vrenge av seg klærene i en operasjon. Bukse, stillongs, strømper og truse i en omgang. Øhhhhh... sa Skopussemannen. Øhhhhhhh..... sa Sjuskeline, så begynte de begge å le. Heldigvis.

Skopussemenner ser sikkert mye rart.

Ha en forunderlig aften :-)

13 kommentarer:

 1. Øhhhh...
  Elsker det!
  Håper alt er vel med deg.

  SvarSlett
 2. Hahahaha! Fantastisk fortelling. Noen ganger overgår virkeligheten fantasien. Dette var en sånn, en!

  SvarSlett
 3. Velkommen tilbake, og det med et skikkelig PLASK. Hihi...en flott fortelling, ser dere for meg der dere sitter å kiker på den store, hvite bestemortrusa med store øyne for så å bryte ut i latter. Ubetalelig!
  Håper på mange sjuskelineinnlegg framover jeg, blir bestandig i så godt humør av å lese bloggen din.
  -Cathrin-

  SvarSlett
 4. Ha ha ha, herlig historie. Har du sett den reklamen med hun som ved et uhell drar opp en truse fra veska si foran et styrerom med menn? Ja, hun hadde da rød blondetruse, hvit kjerringtruse er mye morsommere.

  SvarSlett
 5. 1: fantastisk historie! Ser det så gladelig for meg. Og 'more power' til oss kveldsstellvrengere! :) 2: du har vært dypt savnet. Seriøst. Jeg har vært innom her hver eneste kveld for à se om jeg kunne lese deg. Men nei og det fører meg til punkt 3: gjentakelse av første setning i punkt 2 :)

  SvarSlett
 6. Jeg kjenner en ungdomsskolelærer som opplevde det samme på vei inn til sin 10.klasse....

  GørilU

  SvarSlett
 7. Å herregud. hahahah:)))))))))))

  SvarSlett
 8. Hehehehe - ler herfra til månen - og det er det bra at dere også gjorde! Fantastisk!

  SvarSlett
 9. I virkeligheten (slik som her) drar en aldri opp lekkert undertøy som dukker opp fra vesker eller bukseben. Jeg vil så gjerne bidra med en liten historie om undertøy. Min kjære cocker spaniel har nemlig en forkjærlighet for skittne sokker og truser disse blir smuglet ut av skittentøys kurven og gjemt rundt i huset. En kveld fikk jeg besøk av gjester langveis fra. Huset var ryddet og kake og kaffe sto på bordet. Hunden var ute av seg av ren lykke "endelig MER oppmerksomhet" og der før jeg viste ordet av det danset hun rundt i sofaen med en av sine skatter; en truse, ikke av slike og ikke ny og lekker men av fineste H&M kvalitet! Og da jeg skulle fange "Udryret" (dengang en 8 mnd) valp plasserte hun seg på fanget til den mannlige gjesten! Jeg kjente en merkelig varme spre seg i ansiktet og gjestene satt med hendene i vært, i god avstand til "udyret og dens bytte". det var ingen som lo! Takk sjuskeline for at jeg fikk/tok meg friheten til å poste dette!

  SvarSlett
 10. Humor!!!!!!!! Jeg sitter på kontoret og ler i smyg:-) Den historien er bare stor! Og det vittigste er at jeg har opplevd noe lignende, men det har jeg aldri fortalt en sjel...

  Stå på Sjuskeline!
  Adventsklem fra Maratonjenta!

  SvarSlett