tirsdag 2. november 2010

Nålen og høystakken.

Efes dark. Herlig, men farlig......
"Hvor er buksa mi? Hvor er skjorta mi? Hvor er munnspillet mitt med fire toner i......." Denne sangen kunne vært skrevet av Sjuskeline. Det er den ikke, for det var det Thorbjørn Egner som gjorde........ Røvernes letevise....  Og akkurat denne sangen er Sjuskelines temasang i dag, for dere som husker temasangene ifra Ally mcBeal.

Nå er ikke leting generellt et ukejent begrep for Sjuskeline. Hun har tidligere nevnt strategien for å finne ting man egentlig burde visst hvor var, det er enkelt og greit å begynne å lete etter noe annet. Da finner man ikke det man da leter etter, men noe annet, og er man riktig heldig finner man det man lette etter i ste, men men som man nå har gitt opp å lete etter. Skjønner?

Interiørdetalj fra Aya Sofia, visdommens katedral


Problemet i dag er at Sjuskeline må være på flyplassen i natt klokken 04.30 for å ta et fly som går 06.30. Til istanbul, i tilfelle det var noen som lurte. Byen over alle byer! Gjett om Sjuskeline gleder seg til det! Nå må hun bare pakke kofferten sin. Men aller først må hun pakke ut fra forrige tur. Og vurdere vær og føreforhold i Istanbul for å lete etter passende bekledning. Utfordrende...... Hun har kontroll på ganske mye, men det er 2 ting hun absolutt ikke finner. Kamera og hodetelefoner. Begge deler livsnødvendigheter på enhver tur. Så nå sitter Sjuskeline her og deler sin bekymring med eventuelle lesere i stedetfor :-/

Blå Moskè


Dere vil merke om Sjuskeline finner kameraet sitt, for da blir det garantert uhorvelige mengder av Istanbulbilder i tiden som kommer......... Men som en klok mann sa engang: "Intet kamera, ingen bilder!" Øhhhhh..... var det klokt sagt? Eller var det temmelig selvfølgelig? Leteekspedisjonen fortsetter.

Ha en ryddig aften :-D

7 kommentarer:

 1. ok. . . Da registrerer jeg misunnelse her i gården. . Ikke for tapet av kamera men at du skal til istanbul! Sukk. . . Du har ikke lagt igjen kameraet på hytta da?

  SvarSlett
 2. God tur! Istanbul er helt fantastisk! Pass på å få med deg Grand Basar og krydderbasaren, virkelig verdt det!:)Håper virkelig at du finner kameraet...

  SvarSlett
 3. God tur!!! Med eller uten jakke, bukse og munnspill med fire toner i.

  SvarSlett
 4. God tur til Istanbul! Håper du finne kameraet, sånn at det vanker bilder på oss i ettertid :-)

  SvarSlett
 5. Sjuskeline må ha uhovelige mengder med fri fra jobben, eller får hun betalt for å holde seg borte? Kanskje det ikke merkes at hun blir borte noen dager nå og da?

  SvarSlett
 6. God tur!
  Gleder oss til Istanbul-bilder, gamle eller nye ;-)

  SvarSlett
 7. Hehe. Håper du kom deg trygt avgårde da. Ta med litt oppholdsvær tilbake da! (SOL er vel for mye forlangy, sukk...)

  SvarSlett