mandag 8. november 2010

Velkommen hjem!

Lille Aya Sofia en tåkefylt aften. Utrolig vakkert :-)

4 fantastiske dager i Istanbul er overstått. Sjuskeline har alltid store planer om å oppdatere bloggen mens hun er på reisefot, men dagene og timene flyr! Nå sitter hun her og bearbeider inntrykk og prøver å stille hodet i jobbmodus igjen........ Ikke så lett.

Hva er nå dette? Snøen som falt i fjor? Næh, det er velkommenhjemsnø :-(

Det er ofte like greit å begynne med det siste. Og som de fleste reiser, ble denne reisen avsluttet med flyturen hjem. Merkelig hvor forskjellige flyturer er! På vei til sitrer man av spenning og forventning, og gleder seg til 4Så er det på flyet. På et fly er det begrenset med plass, man bør helst sitte i setet sitt, og søge for å underholde seg selv der.  hele dager i paradis. Og på hjemturen er man trøtt og lei og irritert, og lurer på hvorfor man bare fikk 4 minutter i paradis.... Og Sjuskeline er lett å begeistre, men jammen er hun lett å irritere oxo!

Siste post på siste reis er jo ankomst Flesland. Og gjett hva! Et sørpehav og en iskald nordavind var velkomstkomite! Jippi! Selv om det ikke var sommertemperatur i Istanbul, så var dette en velkomst Sjuskeline kunne vært foruten..... Men sånn er det alltid. Striskjorte og havrelefse.

"jammen, jeg VIL vandre NÅ! Driter i mine medpassajerer og flyvertinnenes arbeidsvilkår"

Så er det PÅ selve flyet. Det er jo alltid begrenset plass på et fly, man bør helst sitte pent i setet sitt og underholde seg selv der. Sjuskeline ber av den grunn alltid om å få sitte ved midtgang, da trenger hun ikke forstyrre sine medpassajerer når hun skal finne kulepennen, nesesprayen, lommeboken og andre ting som ved en feiltagelse ble liggende igjen i sekken som ligger i bagasjehyllen. Størstedelen av flyturen er midtgangen relativt tom, men med jevne mellomrom kommer flyvertinnene, både mannlige og kvinnelige, trillende med vognen sin. DA blir det trangt i midtgangen. Allikevel er det ALLTID noen som MÅ gjøre sitt fornødne akkurat mens maten serveres. Og flyvertinnene må trille vognen frem eller tilbake, eller vandreren trenger seg uelegant forbi uansett! Grrrrr......

Tenk om alle husket at de skal gjennom en passkontroll før boarding......

Siste punkt på Sjuskelines  reiseklageliste er køene. Kø er greit. Passkontrollkø og sikkerhetssjekkkø er nødvendige onder som Sjuskeline ikke lenger gidder å bry seg med, men KØSNIKERNE! Alltid er det mennesker som kommer småjoggende og smiter i køen fordi de er sent ute. har man en sent ankommet transferflygning, er det helt greit, men de som kommer trippende med hendene fulle av Hndleposer eller drinken i hånden, de fortjener å miste flyet sitt!

Sånn..... I morgen satser Sjuskeline på bedre vær, og mer kreative detaljer fra sin pittelille miniferie.

Ha en irriterende aften :-D

4 kommentarer:

 1. Venter i spenning på detaljreferat fra Anatolias kjerne :)

  SvarSlett
 2. Ha, ha, jeg har også irritert meg krftig over de som alltid må ut og gå i midtgangen når maten serveres. (Har bare ikke turt å sagt det høyt)

  Kanskje flyselskapene burde levere ut Teena lady og stenge alt som er av toaletter ?

  SvarSlett
 3. Hehe, velkommen tilbake til slapsebyen. Fire dagers miniferie høres uansett misunnelseverdig ut.

  SvarSlett
 4. HMMM opp og ned damer alla Sjuskeline-selv om de sitter v midtgangen- er noe av det mest irriterende jeg vet om på en flytur. Grafsing i vesker, roting i hattehyllen,plassering av poser,bager og jakker i setet mens hun skal ha plastposen m remediene som ligger bakerst.................grrrrr

  SvarSlett