lørdag 23. oktober 2010

Slappafaen

..... har Sjuskeline blitt kalt i det siste. Det er lenge siden sist oppdatering, og mange antar antagelig at det er fordi Sjuskeline har det så kjedelig at det ikke er NOENTING å blogge om..... Det medfører IKKE riktighet.
Antisklimatte som gjorde ferden ut av dusjen dobbelt så glatt :-P

Sjuskeline har nemlig vært på hyttetur, og nå sier antagelig mange "aha! Hun har ikke internett på hytten!" men det er nok heller ikke helt sant........ Så hvorfor har Sjuskeline sviktet? Svaret er skremmende enkelt: Sjuskeline er en dørgande lat slappis...... Hun har hatt det så travelt med å feriere og varte opp familien innimellom soling, bading, shoppingg og andre krevende gjøremål, at bloggen er skjøvet stadig lenger nedover prioriteringslisten. Og det verste av alt er at Sjuskeline tør ikke love bot og bedring. Klok av skade vet Sjuskeline at det garantert kommer perioder med slappefakter igjen, men satser nå med friskt mot!

...og på det andre badet ser sklifellen slik ut......

Tyrkiskkurset tar også endel tid og krefter for en stakkars gammel dame. Det ser så enkelt ut når Sjuskeline sitter der med boken og forklaringene foran seg, men idet boken klappes igjen er all kunnskap som blåst bort! Var det slik da Sjuskeline gikk på skolen oxo? Hun kan ikke erindre at det var slik......... Og det er IKKE motivasjonen det skorter på! helt siden Sjuskeline hadde sin aller første sydenopplevelse for 10 år siden, på jentetur til Marmaris, har hun hatt et brennede ønske om å forst dette merkverdige kråkemålet. Det startet, som så mye annet, med nyskjerrighet. Sjuskeline visste at de snakket om henne, men siden hun ikke ante hva de sa, sverget hun dyrt og hellig på at en dag..... Bare vent!  Selvfølgelig var ikke Sjuskeline og hennes venninner håret bedre, de diskuterte høylytt fordeler og ulemper ved de tyrkiske kreaturer, på norsk..... :-P Det er jo bare rett og rimelig :-)

I denne interiøsjappen var det rett før sjuskeflumpen begynte å slå...... Sjuskeline var yr av begeistring

Men tidene forandrer seg, nå er ønsket om å lære språket basert på en genuin kjærlighet og beundring for folket og landet, samt et inderlig ønske om å kommunisere med barna på Özgün Kardelen, en skole for handikappede barn i Alanya, og bidra mer aktivt i arbeidet for organisasjonen Building our future.

Nei nå renner skravla over igjen...... Sjuskeline får knipe igjen og heller publisere noen ord i morgen også..... Og dersom noen har gode puggetips, mottas de med takk!

Ha en frilynt aften :-D

5 kommentarer:

 1. Slappafaen, sammafaen spør du meg! Det er nå uansett ganske vittig det du produserer!

  Frilynt aften right back at' ya!

  SvarSlett
 2. har tittet etter deg hver kveld faktisk :) nå ble jeg veldig interessert i organisasjonen du nevner, men kommer meg ikke inn på sidene. Prøver igjen i morgen.

  SvarSlett
 3. Hei Trollmor!

  Så kjekt at du er interesert i Building our future! Det er to fantastiske damer fra Norge som har tatt initiativet til denne organisasjonen, og de gjør en fantastisk jobb! Håper du kommer inn på siden deres, si fra hvis du ikke klarer det, dette skal vi fikse :-)

  SvarSlett
 4. Kjekt å se deg igjen sjuskeline!
  Og du får som alltid "sagt det"
  Banos eller ikke banos.ha ei kjempefin uke !
  Klem fra Sol

  SvarSlett
 5. Du spurte etter puggetips, så her kommer det noen jeg har lært på lærerstudiet og som jeg i større eller mindre grad har brukt selv:

  Når du pugger gloser kan det være lurt å skrive dem selv noen ganger. Tegn gjerne en liten tegning ti hvert ord. Heng opp lapper med gloser rundtom i huset. Les ordet høyt noen ganger. Da har du fått glosen inn gjennom ulike sanser :)

  Tankekart på språket du øver på er også bra.

  I tillegg er mnemo- teknikker veldig bra. Litt liten plass her å forklare hva det er, men er bare å søke, så kommer det sikkert opp :)

  Lykke til.

  SvarSlett