onsdag 6. oktober 2010

Alderdommerlig overmot
Sjuskeline tok nok munnen litt full i gårsdagens bloggerier. At hun ikke er en ungdom viser både i passet og rynkekartet i ansiktet, men det er tydelig at Sjuskekroppen ikke finner seg i å bli omtalt som gammel, og enda mindre som gammel dame. Derfor våknet Sjuskeline med en bankende, intens smerte på haken. Sjuskeline er, ifølge Sjuskeflumpen, en mester i å krisemaksimere, og hennes første tanke var selvfølgelig at"Nå har jeg fått kreft" Jaja, det var jo ikke annet å vente, Sjuskeline har en mørk fortid som røyker, og hun kjører bil istedetfor å kjøre bybane. Det er de to største dødssynder i moderne tid, så det var vel ikke annet å vente.......

Stor var derfor lettelsen da det etter noen timer begynte å klø og prikke i "kreftsvulsten" og en gul, lysende topp manifesterte seg.En kvise! DET er det jammen lenge siden Sjuskeline har sett i eget tryne! Det er fremdeles ungdomshormoner i en gammel skrott! Juhu! Heldigvis har husets ekte ungdommer remedier for denslags, så med intens vasking med Basiron skal nok alle ungdomsspor fjernes fra Sjuskefjeset før avreise til hytten på fredag.


Og hvorfor denne noe orginale billedsekvensen? Det er fordi bildene i dag la seg akkurat der de syntes det passet seg, og ikke der Sjuskeline hadde tenkt at de skulle legge seg. Den som sa at datamaskiner bare gjør som de får beskjed om, har IKKE prøvd å kommunisere med Sjuskeline sin.... :-D

Ha en plettfri aften!

7 kommentarer:

 1. He, he, det dukker av og til opp sånne ungdommelige utvekster hos meg også. Vi får ta det som en kompliment. ☺

  SvarSlett
 2. Ja du får det sagt!!Ler så jeg griner her!!

  SvarSlett
 3. Hehe,best å ikke fornærme kroppen. Du ser, den tar hevn :)

  Flott blogg du har, har begynt å lese litt og kommer tilbake.

  SvarSlett
 4. Åh for en herlig blogg du har. Jeg ble tipset av mimouna etter at jeg hadde et lite utbrudd på en av bloggene mine (Grynt fra Gyngestolen)om vanskelighetene med å finne gode blogger etter at bloggrevyen ble borte. (Hobbyblogger finner jeg, men ikke slike som din.) Jeg kommer til å følge med på din blogg.

  SvarSlett
 5. Ah, her var jeg visst alt innrapportert. *fnis*

  Jeg har reist opptil flere ganger med Bybanen jeg, kanskje derfor jeg ikke får kviser mer?

  (Jeg får nok heller noen nye sinte rynker av den tror jeg. For hva hjelper det med avgang hvert 10. minutt når bare EN billettautomat virker og hele by'n og halve Sandviken skal hjem samtidig? To #&%@% baner dro avgårde mens vi stod i billettkø. Mumle...)

  SvarSlett
 6. Jeg ler meg nesten skakk om bloggen din!
  Så fantastisk!
  Jeg må innrømme at vi har samme samlinger:-)
  Mummikopper har jeg samlet i mange år nå, jeg har en mugge og en veggklokke i tillegg til koppene.
  Når det gjelder poser så samles de opp i store kvanta. Jeg har prøvd å kjøpe meg div miljøvennlige alternativer (les: stoffposer), men de ligger som regel gjenglemt hjemme eller i bilen. Min løsning på problemet er å levere posene sammen med annet plastavfall og gå til anskaffelse av en poseholder fra Ikea. Min får plass på innsiden av skapet under kjøkkenbenken.

  Jeg ser fram til å følge deg videre! Er helt enig i alt du sier om Emmelines lekre hjem:-)
  Ta bare turen innom bloggen min også, så får du se et forsøk på å skape kosmos ut av kaos:-)

  Ha en fortsatt fin mandagskveld!

  SvarSlett