mandag 27. juni 2011

Trendy? Moi?

Sjuskelines gode venninne og mentor, Emmeline har hatt en fantastisk helg i Oslo, hvor hun deltok på Glansdagene. Og Emmelige kom tilbake som et lite glansbilde i seg selv, hun glitret og strålte og fortalte masse artig. Selvfølgelig vant Emmeline også priser i de kategoriene hun var nominert i, det skulle da bare mangle! Gratulerer så mye!

Skal visstnok spises rett fra boksen.... med fingrene!


Sjuskeline fikk seg litt av en aha- opplevelse da Emmeline fortalte om bransjefolkenes spådommer for interiørtrender i tiden. Det som blir det hotteste av det hotte fremover er "back to nature" naturlig og jordnær, sjeggete mannfolk og makrell rett fra boksen. Og veggene skal visstok males meg gammel kaffegrut! Sjuskeline lurer på om flekker fra forrige ukes matlagingssekvens holder? Akkurat slik Sjuskeline har hatt det i alle år! Nå blir altså Sjuskeline moderne!


Klar til å dekorere veggene på Sjuskekjøkkenet!

Dette minner om en forelesing Sjuskeline var på for mange herrens år siden. Navnet på foreleseren er forlengst glemt, men temaet var pedagogiske trender og endringskompetanse og -villighet. Dersom man står fast på samme sted mens trendene snur, vil man flere ganger i løpet av sin pedagogkarriere oppleve at man er helt i tråd med de gjeldene trender. Se for deg en pendel som svinger. Du står fast på et gitt sted, og hver gang pendelen sviger forbi deg, nikker du og sier:"Hva sa jeg?" Disse menneskene kalles pendelnikkere......

Sjuskeflumpen. snart trendy..........


Han skulle bare visst hvor trendy han ville blitt........
Nå står Sjuskeline her og sier med sin besserwisserstemme: "Hva sa jeg?" I dag blir det makrell rett fra boksen til middag :-D

Ha en supertrendy aften :-)

4 kommentarer:

  1. psst legg til et par egg og litt chili så får du en god omelett ;)

    SvarSlett
  2. Hm, modern sparer på alt og mener at om man venter lenge nok blir alt moderne igjen...mulig det er noe sant i det.

    SvarSlett
  3. Hurra, det er håp for oss alle!
    Jeg mener jo absolutt at dersom man aldri pusser opp, blir man plutselig trendy igjen, med ujevne mellomrom og minst et par ganger i hvert århundre. Ingen kunne vel ANT at det skulle bli in igjen med de gyselige tekstilene fra 70-tallet for eksempel, men joda, nå er det så poppis som bare det. Og kaffegrut på veggen høres kjekt ut - søren at jeg har kastet ut kaffetrakteren og anskaffet kaffemaskin istedet... Ha en fin uke! Og spar på gruten!

    SvarSlett
  4. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

    SvarSlett